Pitomio a dva géniové

08.11.2012 17:26

Koupil jsem si do čtvrteční jízdy raním vlakem časopis REFLEX, abych se podíval na to, co se zase honí v hlavách šíbrů pod dohledem šéfredaktora I.Hamšíka, který má nad sebou dohled LŠmuclerové, která má nad sebou majitele celého vydavatelství.

Udělat si srandu z kohokoliv, ať je to kandidát na prezidenta, který hlídá záchody nebo maluje obrazy a skládá symfonie, to beru. Češi jsou víceméně tolerantní, a pokud je použita logika a výčet důvodů, proč je někdo vhodný a někdo nevhodný kandidát, taky beru. Po přečtení článku šíbra Holce jsem nevěděl co mám udělat, jestli se jít vyzvracet nebo otočit stránku. Zvolil jsem druhou variantu a tam jsem dostal druhou facku od Tesaře a jeho ne-komiksu "Okamurova cesta z popelnice na hrad".

Mě se neudělalo špatně z Pitomia Okamury, který se stal soupeřem kandidáta Schwarzenbergra, jehož kamarádi vydavatelství vlastní, ale z šíbrů, kteří se chopili svého úkolu. Jsem rád, že kandidátů na prezidenta je větší množství nežli málo, nicméně já mezi nimi preferuji Vladimíra Franze a ne Tomio Okamuru, kterého se musím zastat. Kdybych podstatu Holcova článku zmačkal do kuličky, následně ji opět rozprostřel a místo Pitomia dosadil Holce, stál by před námi vystresovaný sexuální úchyl, kterému maminka v mládí často zkoušela, jestli má v pořádku předkožku, a když byl trochu větší zasvětila ho do urinoterapie, jenže v pubertě se začal cukat, tak mu vysvětlila, že Japonci dělají dětem, ženám, Cigánům a ostatním i daleko horší věci.

Pak jsem si řekl: Co když Holec s Tesařem nedostali za úkol pretendovat Karla Schwarzenberga, ale psát v opačném gardu a snažit se ničit protikandidáty jakýmkoliv spůsobem, ale je to proti jejich psí novinářské morálce? Tak si řekli, že to schválně udělají jako nechutnou konspiraci, protože inteligentní čtenáři Reflexu pochopí, že to tak vlastně nemyslí, protože takovým způsobem by to nenapsal ani kolega z Blesku. I když čtenáři Reflexu Blesk asi nečtou, přestože se říká, že co se tam objeví, je pravda. Možná tam se Holec s Tesařem dočetli, že lidí s IQ nad 130 (jako jsou oni), jsou mezi lidmi pouze 2% a Okamura může vpodstatě řídit svou inteligencí jen své plyšové turisty.