Odměna pro Zemana

30.06.2013 16:10

Za sto dní vládnutí dostal Zeman odměnu. Nečasovu hlavu v koši, kterou mu donesl sám odsouzený.

 To je jako euforický stav mysli alkoholika, který v noci vypil láhev slivovice, vykouřil krabičku cigaret a ráno se probudil s čistou a jasnou hlavou, hlubokým dechem a chtěl si zaběhat v ranní rose s lehkým handicapem minimálně 130ti kilo váhy. Po návratu do reality si musím uvědomit, že Zeman pracuje jenom s tím, co sám světu vnucuje a není žádný blbec. Odhaduji, že pokud na sobě zkoušel IQ testy, dosáhl minimálně 130ti bodů. S razancí nadřazenosti využívá nastudované bonmoty takovým způsobem, aby získal převahu nad každým, koho k sobě pustí k rozhovoru. Když přebíral Nečasovu hlavu, projevil svoji lítost, místo potěšení. Jako zkušený manipulátor využívá zákona gaussovy křivky inteligenčního rozložení v rámci všech sociologických skupin české společnosti, proto budu v jeho rukách neustále vidět sedlácké vidle.

 

tatkaajehoKatka.jpg                                                                            Taťka a jeho Katka

 

Negativní projevy jeho chování na veřejnosti bude již v dalším období jeho elektorát velmi pečlivě hlídat, držet kamery a fotoaparáty co nejdále, jen jeho myšlenky a slovní projevy jim utečou. Svůj plán a projekt na vytvoření vlády Zeman má, a ten projekt vychází z jeho silných ambicí, mít co největší vliv, protože nemůže zklamat minimálně 2 717 405 svých voličů. Přestože jeho touha je to, aby na něj bylo pamatováno jako na skutečného státníka, své vidle neodloží. Po projednání s politickými stranami nám v úterý oznámí svůj projekt, který může odmítnout současnou trojkoalici, i když ODS nabídla nejvhodnější kandidátku do vedení vlády. Jenomže trojkoalice obsahuje jím opovrhovanou stranu Lidem a tak může dát šanci budulínkovskému Sobotkovi, který se tím znemožní (ať to přijme nebo odmítne), ale parlament bude zachován pro potřebné schválení rozpracovaných zákonů, než proběhnou drahé volby. Neboť Zeman šetří a sám příkladně splácí úrokovou část českého dluhu.

Pád současné vlády, resp. předsedy vlády, který abdikoval pouze první větou předepsané abdikace je dílem husákových dětí a jenom blízká budoucnost ukáže, jestli se splnilo mé přání o počátku výměny generací, nebo je to jakobínský puč s charakterem třídní nenávisti, jak to charakterizoval protřelý Richelieu Kalousek. Ta výhra husákových dětí se projeví teprve tehdy, jestli začnou padat další obvinění, která budou chtít odhalit další staré korupční kauzy, stejně jako u politiků ODS. Pokud k dalším očistným obviněním nedojde, budou husákovi děti v policii a státním zastupitelství ztraceni, protože politici jejich chování s tou úžasnou sebeprezentací uřvaných nabouchaných policajtů s beranidly před veřejností, která lační po krvi, zase vrátí na své původní místo, aby děti věděli, kdy se mají koho na co zeptat. V této hře je nejdůležitější nezlikvidovat demokratické principy pro nás voliče, abychom nepřišli o možnost změn v naší společnosti v budoucnosti, pokud se očista od korupce zvrhne v policejní systém s prezidentem v čele. To ale hrozí i po příštích volbách, protože všichni si jsou jisti, že výhrají kolektivně zaměření socialisté s komunisty, neboť pravice u nás de facto neexistuje.