Běda tomu, skrze něhož pohoršení přichází

11.12.2012 17:26

Ti z vás, kteří jsou "in" vědí, že morálně zvrácení lidé zaslepeni nenávistí v roce 1950 vytvořili realitu, kterou by jim současní scénáristé, podle kterých točí filmy v Hollywoodu záviděli. Film by nyní natočili stejně brutální, jako tu skutečnost, ne jako ti, kteří ho natočili tenkrát a jehož jméno jsem uvedl v titulu.

Název toho filmu já v současné době chápu jako výsměšný paradox komunistickému myšlení, které ve snaze zvítězit za každou cenu se nezměnilo a nezmění. Estébáci ten film označili názvem, který se stal výhružkou všem, kteří samostatně myslí, pomáhají lidem a vytvářejí dobré vztahy. Jenomže se nehodilo, že takovým člověkem se stal farář Josef Toufar. Proto ho umučili a den před jeho smrtí jim ještě posloužil na pár sekund v tomto filmu, jako ten neřád, který podvádí a způsobuje pohoršení lidem se socialistickým ideálem. Jenomže všichni ti, kteří tu komunistickou mantru mají v sobě jako cejch, by měli chápat, že v demokratické společnosti lidí to skutečné a nefalšované pohoršení přichází skrze ně.

Já tu skutečnost o myšlení navracejících se komunistických mohykánů po krajských volbách neberu na lehkou váhu. Stejně jako nebezpečně se tvářící komunistickou zapálenost mladíků a slečen shlukujících se pod rudými prapory sovětů, nebo intelektuálně se tvářících modernistů s hlavou plnou korektnosti a lidských práv na všechno co k životu chtějí a potřebují, stejně jako na nezbytnost multikulturalismu. Těch evropských modernistů vedených evropeistickým revolučním kolektivismem nastartovaným koncem šedesátých let.U nás prosazovaný nejen stranou sociálních demokratů, ale i levicovou intelektuální vrstvou politologů, sociologů, umělců, mediátorů a dalšími profesemi, včetně katolických opatrovatelů našich duší.

Nebudu se snažit napsat nějakou analýzu nebezpečí, která hrozí demokracii v ČR. Jakkoliv můžete pochybovat, že demokracie vůbec u nás existuje vzhledem k tomu, že lepší formu demokracie jsme zatím neprosadili, protože ti co přebírali v roce 1989 moc, nedokázali změnit právní řád a justici. A tak mnozí mezi námi, jako jednotlivci nebo zástupci politických stran (vládnoucích i opozičních), nebo dalších hnutí se demokracii snaží ještě více poopravit ve svůj prospěch. Já chci jen upozornit na to větší než malé množství komunisticko-socialistického stavu mysli, které nezahynulo a dere se do myslí i mladých lidí, které to správné množství zatím neprožili. Výsledkem toho skutečného prožití je jenom nenávist v hlavách těch, kteří podlehnou. V každém komunistovi (a nemusí být členem KSČM) je zakódován gen Urválka, Vaše a mnoha dalších zrůd, které chtějí pro nás všechny prosadit jejich dobro. A to dobro je důležitější něž-li život, kterému to dobro náleží.